середа, 05 серпня 2020 14:43

Неймовірний аромат: при запіканні до сібаса додають розмарин та чебрець

Сібас - популярна риба. Її готують найрізноманітнішими способами: варять, запікають на грилі, тушкують з овочами, маринують. При цьому, у будь-якому випадку смакує вона відмінно. А пряні спеції, часник та томати додають страві пікантності та неззрівнянного аромату.

Автор: Shutterstock
  Обираючи рибу зверніть увагу, вона повинна пахнути морем і не мати яскраво вираженого неприємного аромату
Обираючи рибу зверніть увагу, вона повинна пахнути морем і не мати яскраво вираженого неприємного аромату

Інгредієнти:

сібас - 1 шт.

розмарин - за смаком

чебрець - за смаком

лавр - за смаком

часник - 2 головки

лимон - 1 шт.

морська сіль - за смаком

Приготування:

Розрізати часник на дві частини і прямо в шкірці разом з половиною зелені розкласти на деко.

Зверху викласти очищену рибу, посипати морською сіллю. Додати тонкі кружальця лимона і залишки зелені.

Відправити в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Подавати із дольками лимону та улюбленим соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скумбрію запікають з абрикосами

Далеко не вся риба корисна для здоров'я. Фахівці рекомендують відмовитися від королівської скумбрії, великоокого тунця, акули і риби-меч. У цих видах міститься найвища концентрація ртуті.

Зараз ви читаєте новину «Неймовірний аромат: при запіканні до сібаса додають розмарин та чебрець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі