понеділок, 10 серпня 2020 11:46

Можна навіть дітям: як приготувати безалкогольний яблучний сидр

Яблучний сидр, як і більшість популярних коктейлів має свою безалкогольну альтернативу. Такий напій відмінно охолоджує та освіжає у спекотний день. Подається з льодом, фруктами та газованою водою.

Автор: Tijana Drndarski from Pexels
  При подачі додають бадьян, він надає витонченості смаку
При подачі додають бадьян, він надає витонченості смаку

Інгредієнти:

яблучний сік, бажано нефільтрований – 1 л

апельсин – 1 шт.

кориця – 2 палички

корінь імбиру – 7-8 см

газована вода – 2 л

лід – за смаком

Приготування:

Налити яблучний сік в каструлю. Додати порізаний скибочками апельсин, палички кориці та подрібнений корінь імбиру. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин. Повністю охолодити та процідити напій через сито. Готовий сидр розлити по келихах та прикрасити шматочками яблук чи апельсину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрикосове вино: яких умов слід дотриматися, аби домашній напій вдався

Ніщо так не рятує від спеки, як прохолодні напої. Ягідний смузі, чай з льодом, помаранчевий мохіто, безалкогольна сангрія, або м'ятний вибух – щоб освіжитись підійде будь-який коктейль.

Зараз ви читаєте новину «Можна навіть дітям: як приготувати безалкогольний яблучний сидр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі