субота, 23 березня 2019 02:10

Любов і персики: 7 продуктів-афродизіаків

  У багатьох продуктах містяться речовини, які позитивно впливають на роботу статевої системи.
У багатьох продуктах містяться речовини, які позитивно впливають на роботу статевої системи.

Гриби, зелень, горіхи, шоколад, ми їмо ці продукти практично щодня, не замислюючись, що вони вважаються ще й "продуктами любові і пристрасті"

Ці продукти не тільки відновлюють сили, але допомагають відчути себе закоханим і бажаючим піти далі грайливого флірту (навіть після 8-годинного робочого дня). Продукти-арофродізіакі непогано стимулюють потяг і потенцію, пише marieclaire.ru.

Гриби

Навіть якщо це звичайні маслюки або сморшки - вони надзвичайно багаті вітамінами, амінокислотами і головним "секс-мінералом", цинком, а значить з легкістю зорганізує організм в потрібний час в потрібному напрямку. Кажуть, в меню Джакомо Казанови на постійній основі були присутні сморшки ─ для тривалих любовних утіх.

Горіхи

 

Візьміть за звичку щодня давати коханому на роботу пакетик горіхів. За своїм складом будь-який горіх має право називатися не тільки енергоносієм, але й природним джерелом тестостерону. У трійку лідерів входять кедрові, кеш'ю і мигдаль, а ось на "пивні" фісташки і арахіс (з ботанічної точки зору це взагалі не горіх) розраховувати особливо не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розкрити сексуальність: 7 порад

Зелень

Цибуля, часник, петрушка, спаржа, хрін і коріандр цінуються за свої регенеративні і сечогінні властивості, а також за їх насиченість вітаміном Е. Першою за списком ефективних афродизіаків йде селера. Листова, стеблова або коренеплідна, вона робить сильну стать по-справжньому сильною. Сушена селера використовується як приправа для супу, свіжа чудово підійде для салату або смузі, смажена або фарширована подається на гаряче.

Шоколад

 

Це жіночий афродизіак. В рецепт ацтеків, від яких іспанці дізналися про какао-боби і напої з них, входили ваніль і перець чилі, що робить продукт сильннайсильнішим збудливим засобом. Вибирайте шоколад з вмістом какао не менше 70%.

Фрукти

Фрукти - це еротичний десерт, безпечний для фігури. У серцеїдів на особливому рахунку полуниця, манго, абрикоси, персики і банани. Останні потрапили до списку через велику концентрацію калію в складі, (він покликаний боротися з втомою). Обмежень у виборі фруктів немає, і єдина вимога - фрукти повинні бути свіжими, бо усі їх збуджуючі властивості при будь-якій обробці випаровуються.

Спеції

 

Збудливою може виявитися навіть яєчня. Не забудьте приправити страву пекучим перцем, розмарином, кардамоном, мускатним горіхом, гвоздикою або шафраном - завдяки вмісту в них ефірних масел спеції здатні розбудити любовний вогонь в кого завгодно. Окремої згадки заслуговують кориця і ваніль - найромантичніші спеції-афродизіаки (але тут будьте обережні: багато чоловіків корицю на дух не переносять).

Морепродукти

Устриці, креветки, равлики, восьминоги, мідії - в якому б вигляді ви їх не їли, вони насичують організм фосфором, йодом і білками, а головне, цинком - активатором енергії і сексуального потягу. Спробуйте страви з вугра або осетрини, їх еротичні властивості також загальновизнані.

З наукової точки зору, афродизіаками є всі продукти, в яких є цинк і селен, необхідні для вироблення тестостерону, і вітаміни А, В1, С і Е, що відповідають за гормони і знімають втому. А ще - легкозасвоювані білки і жирні кислоти, які служать джерелом енергії. Афродизіаки найкраще їсти в другій половині дня, і звичайно, не переїдати.

Зараз ви читаєте новину «Любов і персики: 7 продуктів-афродизіаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі