пʼятниця, 15 травня 2015 13:58

Як приготувати вдома місо суп

З появою в українських ресторанах суші та інших страв японської кухні, попит на них став просто божевільним. І якщо раніше знайти продукти для приготування екзотичних страв цієї кухні можна було в парочці спеціалізованих магазинів, то зараз майже в кожному супермаркеті є все необхідне. Пропонуємо вам приготувати місо суп , який, нарівні з рисом, є основою японської кухні.

 

Інгредієнти:

- гранули дасі - 2 ч. л.

- вода - 4 склянки

- місо-паста - 3 ст. л.

- шовковий тофу, нарізаний - 225 г

- зелена цибуля, нарізана - 2 стебла

Приготування:

У середній каструлі на середньому вогні змішати гранули дасі і воду, довести до кипіння.

Зменшити вогонь до середнього і додати пасту місо. Після цього додати тофу.

Всипати нарізану зелену цибулю в суп. Варити на повільному вогні 2-3 хвилини. Подавати суп гарячим.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати вдома місо суп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі