четвер, 20 жовтня 2016 10:50

Хліб для сніданків начиняють шоколадом
3

Фото: lecremedelacrumb.com

Чорний хліб з шоколадом випікає кулінарний блогер Тіфані.

Інгредієнти:

Пюре вареного гарбуза - 1 чашка

Яйця - 4 шт.

Вершкове масло - 1 чашка

Молоко - 2/3 склянки

Ваніль - 2 ч.л.

Цукор - 2,5 чашки

Борошно - 3,5 чашки

Сода харчова - 2 ч.л.

Сіль - 1,5 ч.л.

Солодкий шоколад подрібнений - 1 чашка

Цикорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грузинське лобіо тушкують з двома видами часнику

Приготування:

Розігріти духовку до 350 градусів. Взяти форму для хліба, помастити олією.

Розтопити у невеликій каструлі масло на середньому вогні. Поварити 4-5 хвилин до бурштинового кольору. Зняти з вогню.

У великій мисці змішати розтоплене масло, гарбуз, яйця, молоко, ваніль та цукор. Змішати до однорідної маси.

У іншій мисці змішати борошно, соду, сіль, спеції до гарбуза, якщо є.

Змішати мокрі та сухі складові. Додати шоколадну стружку.

Розділити тісто та покласти у форми.

Випікати 50-60 хвилин. Перевіряти готовність зубочисткою.

Зараз ви читаєте новину «Хліб для сніданків начиняють шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі