четвер, 10 вересня 2020 13:10

Гранатова насолода: назвали рецепт іспанської сангрії по-новому

Іспанський напій сангрія став дуже популярним в Україні. Він полюбився за простоту приготування та ніжний смак. У ньому є алкоголь, спеції та шматочки фруктів.

Яблучний або журавлиновий смак можна замінити на гранатовий. Вийде насичений напій, який швидко приготувати вдома.

Автор: lifehacker.ru
  Сангрію подають з гранатовим соком та апельсинами
Сангрію подають з гранатовим соком та апельсинами
Інгредієнти:
1 чашка зеленого чаю (охолодженого)

1 чашка гранатового соку

1/2 чашки бренді

1/2 чашки джину

60 мл коричного сиропу

750 мл білого сухого вина

1 яблуко

1 груша

1 апельсин

3 палички кориці

1 чашка газованої води

Паличка кориці

Приготування:

Змішати зелений чай, гранатовий сік, бренді, джин і сироп з кориці.

Налити повну пляшку сухого білого вина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порятунок від спеки: показали оригінальні способи подачі напоїв

Порізати грушу і апельсин шматочками і додати у глечик. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч.

Перед подачею сангрії, налити в неї газовану воду. Подавати в склянках з льодом з паличкою кориці.

Смак меду та вміст корисних речовин залежить від його якості. У нього можуть додавати крохмаль, сахарозу – наскільки вистачить фантазії.

Виявляється. відрізнити натуральний продукт від підробки може кожен. Для цього є кілька легких способів, про це далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Гранатова насолода: назвали рецепт іспанської сангрії по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі