вівторок, 22 квітня 2014 10:58

Домашній низькокалорійний зефір готують з яблуками

Домашній низькокалорійний зефір готують з яблуками

Є солодощі, від яких украй складно набрати зайві кілограми. До таких смакот відноситься зефір. Його можна приготувати і вдома. В "правильному" зефір міститься всього 71 ккал/100 гр.

Інгредієнти:

- яблука - 6 - 7 шт.

- цукор - 1/2 склянки

- яйце (білки) - 7 шт.

- лимонний сік - 2 ч. л.

- желатин - 1 ст.л.

Приготування:

Промиті яблука спечіть цілком або розрізавши на частини. Потім протріть їх через сито. В вийшло яблучне пюре, додайте цукор і варіть до загустіння, безперервно помішуючи.

Білки охолодіть, добре збийте і з'єднати з яблучним пюре. У суміш потрібно ввести попередньо розчинений желатин, додати лимонний сік, все ретельно перемішати і розкласти в порційний посуд. Охолодити все в холодильнику.

Зараз ви читаєте новину «Домашній низькокалорійний зефір готують з яблуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі