вівторок, 12 травня 2015 18:53

Яєчню в хрусткій булочці з шинкою запікають 15 хвилин

Яєчню в хрусткій булочці з шинкою запікають 15 хвилин

Яєчня давно вже стала звичним сніданком для багатьох. Але різноманітність подання цієї простої страви зможе урізноманітнити ранковий прийом їжі. Для приготування яєчні в хрусткій булочці з шинкою вам знадобиться кілька простих інгредієнтів і мінімум зусиль. Візьміть булочку, яйце, скибочку шинки і можете приступати до приготування яєчні.

Зріжте верхівку булочки. Дістаньте з неї м'якуш, щоб вийшла маленька "тарілочка".

Помістіть в булочку скибочку шинки. А зверху розбийте яйце. Можете посипати його тертим сиром.

Запікайте яєчню в духовці близько 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Дивіться відео, як просто приготувати смачний і апетитний сніданок.

Зараз ви читаєте новину «Яєчню в хрусткій булочці з шинкою запікають 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі