понеділок, 23 грудня 2013 17:44

"Антикризовий салат" роблять з ікрою тріски
5

Фото: Фото: Таїса Олійник

"Цей салат можна робити в будні, а можна на свято, - розповідає киянка Ганна Борисова. - За харчовою цінностю ікра тріски, не поступається червоній. Але коштує значно дешевше."

"Мілко нарізаю чотири яйця в салатник. По три картоплини та середніх огірка нарізаю квадратиками. Цибулину подрібнюю. Додаю половину банки ікри та перемішую. Заправляю майонезом або сметаною. Зверху прикрашаю перепелиними яйцями та сухариками. Їх додаю в останній момент, інакше розм'якнуть."

Щоб зробити сухарики, радить підсмажити в тостері скибку звичайного батона.

Зараз ви читаєте новину «"Антикризовий салат" роблять з ікрою тріски ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі