![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/533/533621_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/533/533621_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/533/533621_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/533/533621_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/533/533621_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
"Цей салат можна робити в будні, а можна на свято, - розповідає киянка Ганна Борисова. - За харчовою цінностю ікра тріски, не поступається червоній. Але коштує значно дешевше."
"Мілко нарізаю чотири яйця в салатник. По три картоплини та середніх огірка нарізаю квадратиками. Цибулину подрібнюю. Додаю половину банки ікри та перемішую. Заправляю майонезом або сметаною. Зверху прикрашаю перепелиними яйцями та сухариками. Їх додаю в останній момент, інакше розм'якнуть."
Щоб зробити сухарики, радить підсмажити в тостері скибку звичайного батона.
×
Коментарі