середа, 09 вересня 2020 02:29

10 ідей, як оригінально подати салат "Капрезе"
10

Червоно-біло-зелена гамма закуски повторює кольори італійського прапора.
Фото: idei-dekoru.com
Червоно-біло-зелена гамма закуски повторює кольори італійського прапора.
Червоно-біло-зелена гамма закуски повторює кольори італійського прапора.
Червоно-біло-зелена гамма закуски повторює кольори італійського прапора.
Червоно-біло-зелена гамма закуски повторює кольори італійського прапора.

Сaлaт "Кaпpeзe" - нaйпpocтішa зaкуcкa ітaлійcькoї куxні. Традиційно готують із моцарели, помідорів і базиліка. Подають з оливковою олією. Також додається сіль і чорний перець.

Інгредієнти:
помідор - 3 шт.
моцарела - 360 г
листя базиліка - за смаком
оливкова олія - за смаком
сіль і мелений чорний перець - за смаком

Приготування:
Нарізати кружечками помідори та моцарелу. Перекласти їх на блюдо, прикрасивши листочками базиліка й окропивши оливковою олією. Додати спеції за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний перекус: як подати сендвічі з різними начинками

Салаті із помідорами, фетою, кабачками і руколою - справжній вітамінний "вибух". Він поживний та смачний. Заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту. Готується за лічені хвилини.

Зараз ви читаєте новину «10 ідей, як оригінально подати салат "Капрезе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі