середа, 22 серпня 2018 01:35

Солодощі, кіно і зоопарк - як зробити 1 вересня незабутнім для дитини

Солодощі, кіно і зоопарк - як зробити 1 вересня незабутнім для дитини
У новому навчальному році до перших класів в Україні підуть понад 448 тисяч учнів. Фото: Depo.ua

Багато батьків жартують: хочеш зробити 1 вересня незабутнім для дитини, дозволь їй не йти до школи. Насправді за такий "подарунок" школяр навряд чи подякує. Краще пофантазувати та вигадати інший спосіб святкування. Пропонуємо кілька варіантів.

Пригостіть чимось смачненьким

Це - найпростіший спосіб порадувати малюка на 1 вересня. Можна організувати похід у дитяче кафе з однокласниками. Після літа друзі з радістю поспілкуються за чашкою гарячого шоколаду. Або ж поведіть дитину в кафе із солодощами ручної роботи, радить Tochka.net.

Сходіть в аквапарк

Щоб підсолодити початок навчального року, після школи вирушайте разом з дитиною порозважатися. Наприклад, підіть у зоопарк. Крім тварин у вольєрах, там на школярів чекатимуть різноманітні конкурси, сюрпризи та розваги. Замість зоопарку можна вирушити в аквапарк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уникнути стресу перед навчальним роком

Зробіть незвичайний подарунок

Можна зняти фільм і презентувати його дитині 1 вересня. Щоб стрічка була веселою, варто задіяти однокласників, друзів, бабусь і дідусів. Нехай усі щось побажають дитині з нагоди свята, а батьки розкажуть про те, як вони у шкільні роки святкували День знань. Можна подарувати школяру домашню тварину, про яку вона давно мріяла. Після такого презенту дитина почуватиметься дорослою.

Міністерство охорони здоров'я розпочало інформаційну кампанію "До школи". Як правильно готувати дітей до школи, щоб наступний навчальний рік був виключно здоровим і корисним, розповіла в.о. міністра Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Солодощі, кіно і зоопарк - як зробити 1 вересня незабутнім для дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі