субота, 12 вересня 2020 23:46

Масажистка Ірина Ряполова переймала дії кожного реабілітолога

Масажистка Ірина Ряполова переймала дії кожного реабілітолога
Масажистка Ірина Ряполова пробувала себе в різних професіях. Фото надане Іриною Ряполовою

"Коли до мене звертаються, я проводжу огляд і первинну консультацію, разом заповнюємо анкету по здоров'ю, адже деяким людям категорично протипоказаний масаж. Щодо різновидів масажів, то роблю оздоровчий, релаксуючий, лімфодренажний, іспанський, шийно-комірцевої зони, масаж обличчя, голови", - розповіла масажистка з міста Гайсин на Вінниччині Ірина Ряполова, 28 років. Жінка за освітою бухгалтер. Займатись масажами почала після народження дітей.

"Пробувала себе в різних професіях. Студенткою підробляла в call-центрі, банківських установах. Також була тренером в одному із спортзалів Києва, адже з дитинства наполегливо займалась танцями і спортом", - згадала Ірина.

Після здобуття вищої освіти дівчина працювала менеджером у міжнародній компанії в Сан-Петербурзі.

"Там мене оцінили, як спеціаліста – за три місяці стала завідуючою відділом. Але я не бачила себе в іншій країні, тому повернулася в Україну. Потім була робота бухгалтером на одному із столичних підприємств та кар'єра ріелтора. Та справжньою пригодою стала поїздка в Японію. З 13 років цікавилась культурою цієї країни, мріяла там побувати. Навіть почала вивчати японську. І ось моя далека родичка вирішала відкрити ресторан в японському місті Йокогама й запросила мене на роботу. Звісно, я без жодних вагань почала збирати документи. Країна справді вразила своєю красою – моря, океан, гори, передові технології".

Після повернення в Україну, хлопець Ірини запропонував їй одружитись.

Ми з ним ходили в басейн, займались динамічною гімнастикою, щодня робили масажі

"Ми вирішили не зволікати з появою дітей. Три з половиною роки тому народився наш первісток Михайло. Весь час я присвячувала його ранньому розвитку, тим більше нам обом це приносило неабияке задоволення. Мишко дуже активний і спортивний малюк, ми з ним ходили в басейн, займались динамічною гімнастикою, щодня робили масажі. А вже через рік з'явився наш другий син Олександр. Та, коли молодшому сину було чотири місяці виявилось, що в нього дитячий церебральний параліч. Ми спрямували всі наші сили на лікування та реабілітацію малюка. Кожен день був розписаний повністю – ми їздили до остеопатів, масажистів, кінозіологів, енергетиків. Я слідкувала і переймала дії кожного реабілітолога, читала відповідну літературу. А згодом вирішила піти навчатись на масажиста, адже ніхто не допоможе краще, ніж мама, котра віддасть всю себе, аби її дитина була здоровою і щасливою".

Ірина закінчила курси з оздоровчих і естетичних масажів, масажів обличчя. Зараз теж підвищує свою кваліфікацію.

Часто звертаються жінки і просять "забрати" живіт

"Коли знайомі дізнались, що я роблю масажі, почали з'являтись перші клієнти. І це без жодної реклами. Просто люди задоволені результатом і рекомендують мене, як спеціаліста. Звісно, більшість записується на оздоровчий масаж за лікарськими показаннями. Часто звертаються жінки і просять "забрати" живіт. В цьому випадку потрібно допомогти запустити лімфатичну систему. Я проти жорсткого маслання до появи синців, адже не кожна жінка проходить щопівроку медичний огляд й УЗ-діагностику, а в черевній порожнині розміщені всі внутрішні органи і надто енергійний масаж може призвести до не дуже приємних наслідків. До того ж, жир на животі не піде лише від маслань. Жінці потрібно паралельно працювати самій, щодня випивати 30 мл води на кожен кілограм ваги, а це в середньому виходить від 1,5 до 2 літрів. Також проводжу антицелюлітний курс, назвала його "Форми в нормі за 10 днів". Працюю за методикою французького лікаря Паскаля Коша", - розповіла масажистка.

Ірина приймає пацієнтів під час денного сну дітей, або ввечері, коли вони гуляють з кимось із рідних.

"У графіку моєї діяльності важливим є те, що я можу його коригувати в залежності від потреб своїй дітей. Адже моя мета, аби вони були здоровими і щасливими. Наша сім'я зосереджена на реабілітації молодшого сина і вже в цьому місяці планується проведення довгоочікуваної операції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за шкірою, щоб вона сяяла

Гіпертонус в дітей - нормальне явище перші 3 місяці життя. Якщо й далі мало рухаються, погано смокчуть і не набирають вагу. Треба робити спеціальні масажі.

Зараз ви читаєте новину «Масажистка Ірина Ряполова переймала дії кожного реабілітолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі