понеділок, 28 серпня 2017 01:37

10 найбагатших дітей YouTube
10

Mister Max&Miss Katy
Фото: Скріншот із Youtube
ToysToSee
Toy Freaks
Tanner Fox
Carson Lueders

YouTube давно перетворився на завод із вироблення грошей - головне знати, як напрацювати і утримати аудиторію. Монетизацію переглядів сервіс бере на себе. Головне - в YouTube заробляють не лише дорослі, а й підлітки, і малюки.

Gazeta.ua пропонує познайомитися з дітьми, які неймовірним чином заробляють мільйони доларів на місяць.

10. Tanner Fox

Автор: Скріншот із Youtube
  Tanner Fox
Tanner Fox

У свої неповні 17 років Таннер професійно катає на скейті і самокаті. YouTube сприймає як особистий піар-майданчик. На його канал підписано майже 4 млн чоловік, а в місяць хлопець має з цього близько $ 70 тис.

9. Carson Lueders

Автор: Скріншот із Youtube
  Carson Lueders
Carson Lueders

15-річний артист має непогані вокальні дані, що дозволяє йому постійно нарощувати фан-базу каналу. Карсон зняв кілька власних кліпів і успішно розкрутив їх на YouTube. Платформа для нього - засіб розрекламувати свої треки, які Карсон потім продає в itunes.

8. MattyBRaps

Автор: Скріншот із Youtube
  MattyBRaps
MattyBRaps

У сукупності на сторінки в Instagram і YouTube 14-річного вундеркінда підписано майже 11 млн людей. Лише за минулий рік співак отримав із каналу $4 млн відрахуваннями, і це не рахуючи комерційних проектів.

7. EvanTubeHD

Автор: Скріншот із Youtube
  EvanTubeHD
EvanTubeHD

Канал можна назвати свого роду сімейним підрядом: 10-річний Еван часто веде передачу з сестрою, батьком і матір'ю. Видовище абсолютно ідилічне: щаслива сім'я грає в лего, розбирається в відеоіграх і кривляється на камеру собі на втіху. За рік існування каналу Еван особисто заробив $3 млн.

6. Babyteeth4

Автор: Скріншот із Youtube
  Babyteeth4
Babyteeth4

Зворушливий канал двох сестер, найстаршій із яких 11 років. Дівчата орієнтуються на свою вікову аудиторію: розпаковують на камеру цікаві іграшки, подорожують і завжди піднімають настрій глядачам. На їх канал підписано 1,5 млн чоловік, але основний дохід вони отримують не з реклами. Дівчата відкрили власний інтернет-магазин з тематичними товарами: в місяць прилавок приносить їм майже $ 2 млн.

5. ToysToSee

Автор: Скріншот із Youtube
  ToysToSee
ToysToSee

Аналогічним шляхом пішли й інші юні підприємниці. Канал ToysToSee за рік зібрав лояльну аудиторію в 2 млн підпиників, які, трансформувалися в $ 3 млн річного доходу.

4. Mister Max & Miss Katy

Автор: Скріншот із Youtube
  Mister Max&Miss Katy
Mister Max&Miss Katy

Найпопулярніші діти-блогери України живуть в Одесі. Під псевдонімами Mister Max & Miss Katy ховаються 5-річний хлопчик і дівчинка, якій нещодавно виповнилося три роки. Глава сімейства просто знімає своїх дітей на камеру телефону і викладає на канал. Чому їх ролики збирають по 700 тис. переглядів у перші години - загадка. В місяць YouTube платить заповзятливому українцю понад $150 тис.

3. Toy Freaks

Автор: Скріншот із Youtube
  Toy Freaks
Toy Freaks

На цьому каналі відбувається справжнє божевілля. Автори зачепили аудиторію своєю безпосередністю і харизмою. YouTube оцінив лояльність шанувальників Toy Freaks у щомісячні $ 80 тис.

2. Family Fun Pack

Автор: Скріншот із Youtube
  Family Fun Pack
Family Fun Pack

Канал веде велика сім'я - чотири брата, три сестри, їх батько і мати. Нічого особливого вони підписникам не показують: діти грають, дорослі розважаються. На популярності каналу позначається сумарна харизма авторів - за 6 років Family Fun Pack приніс родині $ 10 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорило веселе відео з дітьми, які символізують дні тижня

1. Ryan's Toys Review

Автор: Скріншот із Youtube
  Ryan’s Toys Review
Ryan’s Toys Review

Лідером списку найбагатших дітей YouTube став 4-річний Райан. Хлопчик за рік обігнав найпопулярнішого блогера YouTube, знаменитого П'ю-Ді-Пая. У день канал збирає не менше 20 млн переглядів, а це значить, що малюк заробляє на місяць приблизно $ 1 млн. А він всього лише розпаковує іграшкові машинки.

Фотограф Лора Ізюмікава фотографує свою доньку Джой-Марі уві сні в екстравагантних і смішних нарядах, за що отримує безліч відміток "мені подобається" в Instagram. Останній рік Джой-Марі вражає своїх шанувальників національним одягом різних країн.

Зараз ви читаєте новину «10 найбагатших дітей YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі