четвер, 27 грудня 2007 19:44

Завершується акція "Стань Дідом Морозом"

У п"ятницю, 28 грудня, — останній день збору подарунків для знедолених дітей Черкас. Листи із проханнями маленьких жителів міста висять на ялинках у супермаркетах "Плазма", "Будинок торгівлі", "Фуршет", "Гранд-маркет".

Дорогий Дід Мороз! Як у тебе справи? Що нового? Як поживає твоя сім"я? Я хочу тобі подякувати за те, що ти кожен рік даруєш дітям радість і нагороджуєш слухняних. Я теж був дуже слухняним цілий рік. Ти знаєш, що я дуже хворий і потребую дорогих ліків із Німеччини, щоб вилікувати мою бронхіальну астму. Справа в тому, що мені дуже хотілося б отримати щось на згадку про тебе. Я вже давно мрію про цифровий фотоапарат, за допомогою якого я міг би насолоджуватися знімками. Галушка Сергій.

Дорогий Діду Морозе! Мене звати Давид. Я навчаюся в четвертому класі. У моїй сім"ї п"ятеро дітей. Мама і тато дуже турбуються про нас. Дорогий Дідусю, я тебе дуже прошу, щоб ти, якщо можливо, подарував мені на Новий Рік годинник на руку. Дуже тебе прошу. Щиро дякую.

Добрий день, дорогий Дідусю Мороз! Мене звуть Діма Ковита. Я народився в сім"ї глухих, не чую. Мене мама якось спитала, що б я хотів на Новий Рік. Я подумав, що краще написати листа до Дідуся Мороза й попросити в нього дитячий конструктор "Лего". Я дуже хочу цей конструктор.

Добрий день, Дідусь Мороз! Пише тобі Саша Макара. Дуже люблю малювати і ліпити з глини. Я часто їжджу в санаторії, тому що в мене болить нога, у мене хвороба Петерса. Коли їду, то дуже скучаю за сім"єю, а мені нізвідки подзвонити. Дуже прошу тебе, подаруй будь-ласка мені мобілку. Це моя велика мрія. Дякую тобі, дід Мороз.

Дід Мороз, я би хотів подарунок із цукерками карамельками, а ще книгу про Другу Світову війну. Фесюк Борис.

Я вже доросла і розумію, що Діда Мороза немає, я вам дуже вдячна за те, що ви вирішили зробити мені подарунок. Я хочу великого білого ведмедя і англо-руский словник. Спасибі вам Шмигаль Даша, 13 р.

Координатор акції — Анжела Августинівна Одарич, тел. 8 (050) 355 91 76.

Зараз ви читаєте новину «Завершується акція "Стань Дідом Морозом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі