четвер, 05 липня 2012 14:42

Журналістам в руки потрапили фото голої дочки Брюса Вілліса і Демі Мур

Журналістам в руки потрапили фото голої дочки Брюса Вілліса і Демі Мур
На знімках Тулула не тільки демонструє груди, а й курить марихуану Фото: news.rambler.ru

Брюс Вілліс і Демі Мур готуються протистояти скандалу. У пресу потрапили фото голої дочки Демі і Брюса. На знімках Тулула не тільки демонструє груди, а й курить марихуану.

Улюблена дочка Демі Мур і Брюса Вілліса Тулула Вілліс приготувала батькам неприємний сюрприз. Дівчина, якій в лютому 2012 року виповнилося 19 років, не встежила за власним фотоархівом. Так на "чорному фоторинку" з'явилися у продажу чотири кадри напівоголеної Тулули з косяком в руках.

Звичайно, Тулула не перша знаменитість, яка мимоволі продемонструє шанувальникам пікантні частини тіла. Завдяки старанням хакерів і папараці в пресу вже потрапляли фото оголеної Скарлетт Йоханссон, а мама Тулули і зовсім сама публікувала в соціальній мережі відверті знімки. Інтимними фото Демі Мур нагадувала шанувальникам, що їм не варто лізти в її особисте життя.

Проте навколо знімків напівоголеної Тулули може розгорітися справжній скандал. Здається, складна сімейна ситуація - розлучення Демі Мур і Ештона Катчера, народження дитини в новій сім'ї Брюса Вілліса - негативно позначилася на дочках пари. Рік тому в Голлівуді Тулула вже показала, на що здатна: дівчина була заарештована за розпивання алкоголю та використання підроблених документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочку Демі Мур і Брюса Вілліса посадили за грати

Місяць тому, в червні 2012-го, за схожим звинуваченням в Нью-Йорку було затримано старшу сестру Вілліс - Скаут. А в 1997 році відзначилася найстарша з дочок Демі і Брюса - Румер, яка була допитана поліцією у зв'язку зі справою про вживання марихуани. Щоправда, звинувачення так і не були пред'явлені.

Зараз ви читаєте новину «Журналістам в руки потрапили фото голої дочки Брюса Вілліса і Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі