четвер, 26 жовтня 2023 09:25

Зрадницю Тодоренко б'є чоловік. Він підсів на важкі наркотики - ЗМІ
3

Регіна Тодоренко стала жертвою домашнього насилля
Фото: instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко стала жертвою домашнього насилля
Регіна Тодоренко стала жертвою домашнього насилля

Українська ведуча-зрадниця Регіна Тодоренко, яка замовчує війну в Україні та продовжує жити в країні-агресорці, стала жертвою домашнього насильства.

За словами людей з близького оточення жінки, у неї та чоловіка Влада Топалова часто виникають конфлікти. Про це пише Обозреватель.

Сварки виникають через відсутність грошей. Всю сім'ю тягне на собі Регіна, а Топалов немає проектів. Більше того, після народження другої дитини музикант підсів на наркотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадниця Повалій боїться виїжджати з Росії: яка причина

"Подейкують про фізичне насильство в сім'ї, яке, мовляв, обумовлено фінансовими труднощами. Регіна Тодоренко зараз працює над кількома масштабними проектами, в той час як її чоловік, як стверджується, гроші в сімейний бюджет не вкладає, а тільки витрачає", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Топалов на початку 2000-х вже мав проблеми з наркотичними речовинами. Як він сам раніше зізнавався, його залежність вплинула на розпад гурту SMASH.

Раніше Тодоренко, яка прославилась завдяки шоу "Орел і Решка", стала ведучою російського туристичного проекту "Руссо Експресо". У пропагандистській програмі розповідатиме про "найнеймовірніших людей і пам'яток" Росії. Очевидно, війна в Україні не заважає їй заробляти криваві рублі на території ворога.

Зараз ви читаєте новину «Зрадницю Тодоренко б'є чоловік. Він підсів на важкі наркотики - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі