середа, 21 вересня 2022 17:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Зірка "Сватів" пригрозила російським колегам: "За вами вже йдуть"

Зірка "Сватів" пригрозила російським колегам: "За вами вже йдуть"
Акторка Анна Кошмал звернулася до колег з Росії. Фото: instagram.com/smorkovkina

Акторка Анна Кошмал обурилася, що замість розвитку росіяни обирають занепад.

Також вона розповіла колегам із Російської Федерації, що на них чекає за мовчання про війну проти України. Поділилася цим в Instagram.

"За вами вже йдуть! Я досі не можу повірити в це безумство. Замість того, щоб будувати, йти вперед, радіти життю, ростити дітей і робити життя кращим, "сусідня країна" продовжує розв'язувати найкривавішу і найстрашнішу війну ХХІ століття і готова всіх повбивати, і своїх, і не своїх, заради божевільних амбіцій, прикритих відвертою брехнею", – написала Кошмал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перейшли на українську і співають вірші: як війна вплинула на творчість зірок

Акторку ще більше здивувало те, що її російські колеги обрали мовчазну згоду або підтримку жахливої війни. Вона зазначила, що кожен винний буде покараний.

"Мої російські колеги тим часом розказують про "нелегкі часи для спорту" і "все буде добре". Звісно, легше вдавати, що все ок. Але! Повірте, доки ви це не зупините, нічого хорошого не буде. Не майте ілюзій, що війна, яку розв'язала ваша країна, вас не торкнеться. Торкнеться! За вами вже йдуть. Рано чи пізно вам доведеться дуже дорого розплачуватися за покірність, страх чи криваві переконання", – звернулася до російських колег зірка "Сватів".

Кошмал продовжувала зніматися з російськими акторами попри те, що дехто з них підтримав анексію Криму. Зокрема, 2014 року виконавець ролі Івана Будька у серіалі "Свати" Федір Добронравов відкрито висловився на підтримку путінського режиму.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сватів" пригрозила російським колегам: "За вами вже йдуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі