середа, 05 лютого 2020 10:28

Зірка серіалу "Беверлі Гіллз" незвично прокоментувала зізнання про рак грудей

Зірка серіалу "Беверлі Гіллз" незвично прокоментувала зізнання про рак грудей
ТСН

48-річна американська акторка Шеннен Догерті після вчорашнього зізнання про свою смертельну хворобу вирішила не втрачати оптимізму та продовжувати боротися з раком молочної залози 4-ї стадії.

Хвороба, яка повернулася за кілька років після одужання, стрімко прогресує, Шеннен Догерті не втрачає віри у світле майбутнє, пише 24 канал.

Власним прикладом знаменитість прагне довести, що за будь-яких життєвих обставин не можна опускати руки та припиняти боротьбу. Саме тому свої попередні слова акторка вирішила підкріпити життєствердним дописом, який з'явився в її Instagam.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Алла Мазур уперше розповіла про боротьбу з раком

Шеннен Догерті опублікувала чуттєву картинку з фразою, яка підкорила шанувальників та зіркових колег.

"Ми живемо тільки один раз, Снупі!" – каже Чарлі. На що його улюбленець відповідає: "Неправильно! Ми вмираємо тільки один раз, а живемо щодня!" – написано в дописі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ShannenDoherty (@theshando)

Зірка серіалів "Беверлі-Гіллз, 90210" і "Зачаровані", Шеннен Догерті, зізналася журналістам про свою смертельну хворобу.

Лікарі виявили у неї рак грудей на останній, четвертій стадії.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Беверлі Гіллз" незвично прокоментувала зізнання про рак грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі