пʼятниця, 13 грудня 2013 13:32

Зірка "Аватару" та ініші знаменитості оголосили номінантів на "Золотий глобус"
10

Фото: фото: Reuters

Вчора Азіз Ансарі, Зої Салдана і Олівія Уайлд оголосили номінантів на премію "Золотий глобус", що присуджується Голлівудської асоціацією іноземної преси за кінофільми і телевізійні картини.

Картини " 12 років рабства" і " Афера по-американськи " отримали по сім номінацій в категоріях ігрового кіно, серед телевізійних проектів лідирують "Картковий будиночок" і "За канделябрами" - по чотири номінації.

У номінації "Кращий фільм" представлені "12 років рабства", "Капітан Філіпс", " Гравітація", " Филомена" і "Гонка". За " Кращу чоловічу роль" у кіно поборються Чиветел Еджіофор, Ідріс Ельба  Том Хенкс, Меттью МакКонахі і Роберт Редфорд. Претендентками на "Кращу жіночу роль" стали Кейт Бланшетт, Сандра Баллок, Джуді Денч, Емма Томпсон і Кейт Вінслет. Серед режисерів номінантами стали Альфонсо Куарон (" Гравітація"), Пол Грінграсс, ("Капітан Філіпс"), Стів Маккуїн ("12 років рабства"), Олександр Пейн ("Небраска") і Девід О. Рассел (" Афера по- американськи") .

У категорії "Кращий драматичний серіал "номіновані" У всі тяжкі", " Абатство Даунтон", "Правильна дружина", "Картковий будиночок" і "Майстра сексу".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Аватару" та ініші знаменитості оголосили номінантів на "Золотий глобус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі