середа, 05 червня 2024 17:12

"Втомилася вислуховувати сльози" - Полякова прийняла важливе рішення щодо молодшої доньки
4

Донька Полякової - Аліса
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Донька Полякової - Аліса
Донька Полякової - Аліса
Оля Полякова з доньками

Українська співачка Оля Полякова повідомила про відповідальне рішення.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото молодшої доньки Аліси в сльозах й зазначила, що повертає її жити в Україну.

"Два роки постійних істерик і суму за домом. Хоч вона навчається там в прекрасній школі, без тривог і бомбосховищ. Але все. Повертається до своєї школи, свого дому, не дивлячись на те, що тут не так безпечно, відключають світло, постійні тривоги і навчальний процес буде не легкий", - написала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук виклав рідкісне фото з донькою від першої дружини

Додала, що дівчинці доведеться адаптуватися до нових воєнних реалій.

"Те, що її зненацька відірвали від того, що вона любила, травмувало сильно і сфокусувало, що тільки повернувшись вона здобуде життя, яке втратила. Вона не розуміє ще: як було - вже ніколи не буде…Я втомилася щодня вислуховувати сльози. Через два тижні Аліса повертається до Києва, своєї школи, до своїх друзів, до мене", - написала Полякова.

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов прокоментував, у яких стосунках перебуває з співачкою Олею Поляковою. Військовий зазначив, що дружить з родиною артистки. За його словами, ніякого роману між ними не було.

Зараз ви читаєте новину «"Втомилася вислуховувати сльози" - Полякова прийняла важливе рішення щодо молодшої доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі