четвер, 15 червня 2023 16:51

"Всі там будуть" – Зінченко відповів, чи готовий піти на фронт
5

Олександр Зінченко готовий піти на фронт
Фото: instagram.com/zinchenko
Олександр Зінченко готовий піти на фронт
Олександр Зінченко готовий піти на фронт
Олександр Зінченко готовий піти на фронт
Олександр Зінченко готовий піти на фронт

Футболіст лондонського Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко планує повернутися в Україну після закінчення кар'єри гравця.

Зірка футболу зазначив, що готовий піти на фронт, якщо це буде потрібно. Про це він розповів в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану.

"Моя сім'я в Україні. Вони не хочуть залишати країну. Це їхня батьківщина. Я теж після завершення футбольної кар'єри житиму в Україні. Це точно, мільйон відсотків, – наголосив.

Він додав, що готовий приєднатися до українського війська, якщо це буде потрібно.

"Якщо настане відповідна мить, то всі там будуть. Якщо це буде останній дзвінок, то всі воюватимуть", – сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шматок гі*на" – зірка "Спіймати Кайдаша" емоційно висловився про чоловіків, які виїхали з України

Зінченко заявив, що не потиснув би російському футболістові руку на полі.

"Тому що я ніколи не прийму їхньої реакції. Ви можете сказати, що вони нічого не роблять проти нас. Але вони роблять. Що? Вони не реагують. Якщо ніхто не буде говорити, бо наляканий, то мені шкода. Ніколи не називайте нас братами, як вони це робили у минулому. Ніколи знову", – підсумував футболіст.

Олександр Зінченко – колишній гравець "Манчестер Сіті", у складі якого став найтитулованішим українським гравцем в європейських чемпіонатах. Чотириразовий чемпіон Англії. Кар'єру у збірній України розпочав в юнацькі команді у віковій категорії до 16 років.

На перший матч відбору на чемпіонат світу 2022 року проти Франції Зінченко вивів збірну України, як капітан. Ставши наймолодшим капітаном у матчах національної команди.

Зараз ви читаєте новину «"Всі там будуть" – Зінченко відповів, чи готовий піти на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі