вівторок, 11 жовтня 2011 09:55

Всі гості Джорджа Клуні купаються голяка в озері

Всі гості Джорджа Клуні купаються голяка в озері

У найзнаменитішого холостяка Америки Джорджа Клуні є свій звичай, про який знають всі, хто коли-небудь приїздив до його італійського будинку на озері Комо. Виявляється, актор наполягає, щоб гості занурились в озеро голяка.

"У моєму будинку заведена така традиція, - пояснює актор в інтерв'ю виданню US Weekly. - Це дуже весело. Гості пірнають в озеро без одягу, а я ... одягаюсь в костюм і стрибаю за ними".

У забаві вже встигла взяти участь Маріса Томей, партнерка Клуні по фільму "Березневі іди". Також в озері побували Чарлі Роуз, Еван Рейчел Вуд, а до цього - вже покійний Волтер Кронкайт і Девід Герген. Імена інших купальщиків не розголошуються, але, ймовірно, їх було чимало.

Політичний трилер "Березневі іди" - одна з найбільш очікуваних прем'єр цього року. Клуні не тільки виконав у фільмі одну з головних ролей, але й став продюсером і режисером. Фільм був вперше показаний на Венеціанському кінофестивалі і завоював приз Brian Award, яка вручається за внесок у демократію.

"Я не вважаю "Березневі іди" політичним фільмом, - говорить Клуні. - Ця історія могла б відбуватися на Волл-стріт або де завгодно ще. Проблеми завжди однакові: чи здатний ти продати душу заради наживи? У цих іграх немає нічого нового - вони були такими самими і за часів Юлія Цезаря".

Зараз ви читаєте новину «Всі гості Джорджа Клуні купаються голяка в озері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі