середа, 30 березня 2011 10:04

Джордж Клуні з подругою відвідували оргії Берлусконі

Джордж Клуні з подругою відвідували оргії Берлусконі

Адвокати прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі попросили актора Джорджа Клуні стати свідком на процесі про зв'язок політика з неповнолітньою повією.

За даними захисників Берлусконі, Клуні і його подруга італійська модель Елізабетта Каналіс відвідували вечірки, на яких 74-річний політик, як вважає слідство, влаштовував оргії з повіями. Клуні і Каналіс серед гостей вечірок слідству назвала марокканська танцівниця Каріма Ель-Маруг (також відома як Рубі). Вона виступає головним свідком звинувачення на процесі Берлусконі.

Сам Клуні заявив, що йому здається дивним рішення адвокатів італійського прем'єра. Актор заявив, що зустрічався з Берлусконі лише один раз і йшлося тоді про надання допомоги населенню Дарфура.

Про те, що відносно прем'єр-міністра Італії ведеться слідство стало відомо в січні. Берлусконі звинуватили в інтимному зв'язку за гроші з неповнолітньою на той момент Карімою Ель-Маруг. Це, за версією слідства, сталось під час однієї з приватних вечірок прем'єра на його віллі під Міланом. Дата початку судових засідань у цій справі призначена на 6 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні з подругою відвідували оргії Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі