пʼятниця, 05 серпня 2011 16:55

Джордж Клуні закрутив роман із зіркою рестлінгу
6

Вічний холостяк Джордж Клуні довго самотнім не може бути. Нещодавно красень розійшовся з подругою Елізабеттою Каналіс. Але у головного голлівудського серцеїда пошук нової пасії не зайняв багато часу. Кажуть, у Джорджа роман зі Стейсі Кіблер, в минулому зірки Міжнародної федерації рестлінга, а також шоу "Танці з зірками".

Джерело стверджує, що нещодавно Стейсі вирушила до Італії - в гості до Джорджа на його віллу на озері Комо. Вона написала недавно про свою поїздку: "Я на небесах!"

Зрозуміло, ім'я Джорджа в мікроблозі Стейсі поки ще не фігурувало. За словами джерела, ці двоє знайомі вже досить давно: "У них багато спільних друзів, вони спілкуються в одних і тих же колах".

Інше джерело запевнило, що Стейсі, яка розійшлась зі своїм останнім бойфрендом близько року тому, не шукає серйозних стосунків. І саме це приваблює в ній Клуні: "Йому подобається проводити час зі Стейсі, але ж він тільки що завершив дворічні стосунки. Джордж ще не готовий до чогось серйозного. Так що це просто щоб розважитися".

Нагадаємо, що Каналіс та Клуні були разом протягом двох років.

Клуні протягом свого життя все таки одного разу наважився одружитись. Пощастило - Тайлі Бальсам, з якою він був у шлюбі із 1989 по 1993 рр.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні закрутив роман із зіркою рестлінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі