середа, 13 березня 2024 09:10

"Все своє, рідне" - 34-річна Ксенія Мішина показала себе без макіяжу
10

Ксенія Мішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Українська акторка 34-річна Ксенія Мішина показала натуральну красу.

У своєму Instagram зірка кіно опублікувала чесні фото, на яких продемонструвала обличчя без макіяжу.

"Дівчата, якщо цікаво, як виглядає моя чиста шкіра, без усіляких мейкапів, ніяких ботоксів, нічого в мене немає, все своє, рідне", - наголосила жінка.

Додала, що страждає від виразної пігментації під очима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 42-річна дружина зірки "Шахтаря" вразила стрункою фігурою: фото

"Ось це - рідна пігментація, якої, на жаль, ніяк не позбавитись, тож вимушена користуватись коректорами. Чому "вимушена" - бо я не люблю фарбуватись, ви це знаєте. Тож якщо фарбуюсь, то це обов'язково коректор, іноді туш, гель для брів, дуже-дуже рідко тон, бо я не бачу потреби. Ну а якщо проєкти, то це вже "важка артилерія", - сказала вона.

За словами Ксенії, натуральна краса не залежить від макіяжу, одягу та "бірюльків від Cartier".

"Справжня непідробна краса в тобі! І в твоєму здоров'ї. Здоров'я - це наш фізичний стан, емоційний, душевний спокій... Це все читається через щирість нашої посмішки, чистоту та спокій наших очей, збалансованість енергії, сяяння шкіри", - підсумувала Мішина.

Раніше Мішина виклала відео, на якому позувала в лакованому топі з кристалами у вигляді бретелей. Образ доповнила масивними сережками, зібраним у пучок волоссям і яскравим макіяжем.

Зараз ви читаєте новину «"Все своє, рідне" - 34-річна Ксенія Мішина показала себе без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі