вівторок, 16 листопада 2010 15:00

Вінницька не любить лімузини і влаштовує вдома безлад

Вінницька не любить лімузини і влаштовує вдома безлад

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька розповіла в інтерв'ю, що краще за все у неї виходить влаштовувати творчий безлад, особливу увагу вона надає комфорту і не любить лімузини.

"Краще за все у мене виходить наводити творчий безлад. Спасибі мамі, яка допомагає впоратися з хатньою роботою", - розповіла Вінницька.

В своєму артистичному райдері Альона приділила особливу увагу комфорту, а головний пункт - комфортабельний готель.

"У райдері навіть виділено жирним шрифтом - гаряча вода і душова кабіна. У мене великий колектив, тому є свої нюанси: пісне меню - обов'язковий пункт, якщо концерт відбувається в середу чи п'ятницю. Ну і жодних лімузинів! Такий пункт теж є", - наголосила співачка.

Вінницька розповіла, що зараз їздить на "Тойоті", хоча досі сумує за "Крайслером", якого вже немає.

Натомість не сумує співачка за грошима. Свій перший гонорар Альона одразу ж спустила у магазинах

"Перший сценічний гонорар перевищував усі зарплати, які у мене були до цього, і тому я просто пішла у магазин і з задоволенням витратила всі гроші на речі", - зізнається вона.

За словами співачки, у її житті вистачало шалу: "Багато було різних божевільних вчинків. У Криму під час зйомок кліпу, коли я скакала на коні, - це було справжнє безумство, можна було й шию собі зламати".

Нагадаємо, Альона Вінницька разом з екс-учасницями "ВІА-Гри" взяла участь в ювілейному концерті гурту.

E-montion/ ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Вінницька не любить лімузини і влаштовує вдома безлад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі