вівторок, 28 квітня 2009 07:20

Альона Вінницька зіграла в кіно

Альона Вінницька зіграла в кіно

— Якщо Бондарчук знімав у Ялті космічні кораблі, то там можна знімати все, — каже директор Ялтинської кіностудії та режисер фільму "Випадковий запис" Дмитро Таран. 26 квітня прем"єру його фільму показали на телеканалі "Інтер".

Картину знімали в Ялті. У стрічці зіграли російські актори Євгеній Стичкін і Ольга Ломоносова. Фільм про вбивство політика, свідком якого стає герой Стичкіна. За сюжетом він приїхав до Ялти займатися дайвінгом.

— Знімали наприкінці вересня. У Ялті саме бархатний сезон. Це були не зйомки, а відпочинок. Після роботи пригощали гарячим чаєм, іноді чимось міцнішим, — згадує Стичкін.

Епізодичну роль у "Випадковому записі" виконала співачка Альона Вінницька. Її пісня "Я здесь, я рядом" стала саундтреком до фільму.

— Хотіла б виконати головну роль, — каже вона. — У фільмі я зіграла саму себе — співала на корпоративній вечірці. Це звичайна ситуація для будь-якого артиста.

Дмитро Таран писав сценарій під час зйомок.

— Цього року почну знімати другу серію картини. Події розгортатимуться в Туреччині. Уже маю чверть від потрібних на зйомки коштів, — стверджує Таран.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька зіграла в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі