четвер, 12 лютого 2009 19:03

Альона Вінницька півдня ходила босоніж

Автор: фото: Андрій Єловіков
  Альона Вінницька зняла кліп на пісню ”Все это с нами” за 50 тисяч доларів
Альона Вінницька зняла кліп на пісню ”Все это с нами” за 50 тисяч доларів

— Я живу в матриці й думаю, що це і є реальність, —  каже співачка 31-річна Альона Вінницька. На київській студії "Укрнаукпопфільм" вона два дні знімала кліп "Все это с нами" (інша назва — "Весна"). За задумом режисера Сергія Солодкого наприкінці кліпу героїня Вінницької зрозуміє, що живе в нереальному світі.

У павільйоні поставили білі стіни. Співачка сидить на дерев"яному стільці. На столі поряд — таця із зеленими яблуками. Чоловік співачки, гітарист Сергій Большой, з-за спини режисера милується дружиною. У руках тримає її джинсове пальто з хутряним коміром. Співачка знімається босоніж. У перерві між сценами всуває ноги в чорні босоніжки.

— Холодно полдня на полу босиком стоять, — тремтить Вінницька. На ній чорний мереживний костюм на бретельках, крізь прозору тканину видно живіт. На грудях виблискує масивний кулон.

— Це прикраса від Стефана Вебстера, гірський кришталь у сріблі, — погладжує кулон. — Подарував чоловік. Пісню "Все это с нами" написала ще рік тому. Зазвичай відкриваємо нею концерти. Режисерові вона подобається, хотів кліп саме на неї. Знімаюся сама, без музикантів.

Кліп вийде на екрани наприкінці березня.

— Відео недешеве, витратили понад 50 тисяч доларів, — каже піар-менеджер співачки Кіра Шевчук. — Багато коштів вимагає комп"ютерна графіка, якої в кліпі буде чимало.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька півдня ходила босоніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі