середа, 01 травня 2024 12:28

10 найгарячіших фото невістки Бекхемів
10

Нікола Пельтц
Фото: instagram.com/nicolaannepeltzbeckham
Нікола Пельтц
Нікола Пельтц
Нікола Пельтц
Нікола Пельтц

Невістка Вікторії і Девіда Бекхемів - акторка Нікола Пельтц - часто тішить прихильників відвертим контентом і збирає мільйони компліментів у мережі.

Gazeta.ua зібрала 10 найгарячіших кадрів зірки, які вона публікує в Instagram.

Нікола - донька знаменитого американського промисловця і мільярдера Нельсона Пельца.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбажаніша жінка світу знялась повністю оголеною

За чутками, перший серйозний роман акторки трапився у 2014 році, коли вона познайомилася з популярним канадським співаком і актором Джастіном Бібером. Через рік вони розійшлися.

Незабаром після цього Нікола перебувала в стосунках з американським актором Камероном Фуллером. Їхній стосунки тривали всього кілька тижнів. З 2016 року акторка зустрічалася з Анваром Гадідом - сином бізнесмена у сфері нерухомості Мохамеда Гадіда і моделі Йоланди Фостер. Пара розійшлася у 2018 році.

Через два роки зірка вийшла заміж за Брукліна Бекхема. Зараз вони часто з'являються разом на світських заходах і не соромляться проявляти свої почуття на камеру.

Раніше Пельтц з чоловіком відвідала модну вечірку в поп-ап-магазині Yves Saint Laurent у Нью-Йорку. На публіці жінка з'явилась у екстремально коротких шортах і топі бандо. Зверху накинула шкіряний тренч. Зірка показала, як грала в більярд. Поки вона тримала в руках кий, Бруклін не зводив очей з коханої.

Зараз ви читаєте новину «10 найгарячіших фото невістки Бекхемів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі