пʼятниця, 25 березня 2016 12:06

Виконавиця пісні "Експонат" залишила гурт "Ленінград"

Автор: Соціальні мережіі
 

Співачка Аліса Вокс, яка три роки тому замінила рудоволосу солістку групи "Ленінград" Юлію Коган і заспівала, що став мегахітом трек "Експонат", розпрощалася з колективом. Про що вона повідомила у себе в Instagram.

"Друзі! Я прийняла рішення покинути групу "Ленінград" і запускаю свій сольний проект! Дуже рада, що можу розділити з вами всіма цей новий етап у моєму житті. Робота з Сергієм Шнуровим подарувала мені величезний досвід сценічного життя, я безмежно вдячна йому за можливість розвиватися і вдосконалюватися. Також, дякую всім музикантам і людям, близьким до групи, які були поруч і підтримували мене останні 3,5 року. Побажайте мені удачі на новому шляху, і вже зовсім скоро почуєте знову! ".

Автор: Соціальні мережіі
 

На концерті "Ленінграда" в Москві Аліса вже була відсутня, замість неї на сцені з музикантами виступали дві нові солістки. Фото дівчат разом зі Шнуровим виклала в Instagram подруга музиканта Ніка Білоцерківська, яка додала до знімка хештеги "дайте две" і "это не Алиса".

До речі, за словами глядачів, колишній вокалістці Сергій Шнуров під час концерту "передав привіт" однією з пісень з нецензурною назвою.

Зараз ви читаєте новину «Виконавиця пісні "Експонат" залишила гурт "Ленінград"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі