вівторок, 06 липня 2021 23:46

Вихід на пенсію: менеджер Брітні Спірс оголосив про завершення її кар'єри

Автор: instagram.com/britneyspears
  За словами менеджера Брітні Спірс, вона закінчує кар’єру
За словами менеджера Брітні Спірс, вона закінчує кар’єру

Американська співачка 39-річна Брітні Спірс прагне позбутися від опікунства свого батька. Остання її спроба виявилась безуспішною. Через це зірка хоче офіційно завершити кар'єру, а її менеджер звільняється.

Про це в листі для батька співачки та судді, яка веде справу про опіку, написав менеджер зірки Ларрі Рудольф, повідомляє видання Variety.

Протягом останніх років Рудольф не займався справами Спірс, адже вона брала довгострокову відпустку. Зараз менеджер вирішив піти у відставку через те, що дізнався про плани співачки піти на пенсію. За словами Рудольфа, тепер Брітні Спірс не має потреби в його професійних послугах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ухвалили рішення в справі про звільнення Брітні Спірс від опікунства батька

Менеджер наголосив, що ніколи не втручався в справу опіки над співачкою.

"Я завжди буду неймовірно гордий за те, що ми досягли за наші 25 років разом. Я бажаю Брітні здоров'я і щастя, і я буду поруч з нею, якщо я коли-небудь знову знадоблюся їй, як і завжди", - написав у своєму листі Рудольф.

Брітні Спірс поки що не прокоментувала заяву менеджера і його слова про те, що вона завершує кар'єру.

2008 року суд наділив батька співачки повноваженнями опікуна після низки публічних і скандальних інцидентів, пов'язаних із її психічним здоров'ям. Останні 13 років опікуни Спірс розпоряджаються її майном, кар'єрою та фінансами, а також контролюють особисте життя. Зокрема, опікун може обмежити коло людей, з якими вона спілкується, а також обговорювати її стан і курс лікування з лікарями.

Спочатку Джеймі Спірс виконував функції й приватного, і бізнес-опікуна дочки. Але 2019-го відмовився від особистого опікунства, заявивши про проблеми зі здоров'ям. Тож у листопаді 2020 року суд додав до переліку опікунів співачки фонд Bessemer Trust, а місце її особистого опікуна посіла персональна менеджерка співачки Джоді Монтгомері. Сам батько стверджує, що Брітні страждає на деменцію.

Зараз співачка відмовляється продовжувати кар'єру. Спірс заявила, що опікуни змушували її вживати психотропи й забороняють їй мати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Вихід на пенсію: менеджер Брітні Спірс оголосив про завершення її кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі