пʼятниця, 01 вересня 2023 16:16

"Ви нацисти" – українська блогерка влаштувала "мовну істерію" під час інтерв'ю

"Ви нацисти" – українська блогерка влаштувала "мовну істерію" під час інтерв'ю
Анна Алхім влаштувала скандал через українську мову. Фото: Скріншот

Скандальна блогерка Анна Алхім заявила, що не всі українці мають переходити на державну мову.

У новому випуску шоу "Трендсеттер", інфлюенсерка сказала, що не "перестане бути патріотом, якщо розмовлятиме російською".

"Ні, не повинні усі розмовляти українською. Не можна зневажати того, хто не розмовляє українською мовою. У нас сильна незалежна країна, де люди можуть поводитися вільно, ніхто не має права примушувати розмовляти українською. Навіть якщо зараз війна. Ті люди, котрі хотіли перейти на українську мову, вони перейшли. Харків завжди розмовляв російською, Одеса розмовляла російською. Що за тиск? Я не перестану бути патріотом, коли розмовлятиму російською", – видала Алхім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна блогерка Алхім висміяла українські треки про війну

Блогерка заперечувала всі аргументи від колег Анни Трінчер і Олександра Волошина. Натомість зазначила, що люди навколо неї усе одно розмовляють російською, навіть на тлі повномасштабної війни.

А після того, як їй пояснили, що в Грузії люди почали відмовлятися від мови агресора, сказала, що державною говорять лише у Львові та Івано-Франківську.

На пояснення Волошина про мовне питання, вона коротко підсумувала: "Це маячня, це нацизм. Ви нацисти!".

Раніше Алхім назвала "д**ілами" жителів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей. Вона виклала репост відео, у якому написано, що жителі заходу України – це завод дебілів під назвою "Чому не державною?". Їй не сподобалося те, що в цих регіонах люди спілкуються українською мовою і можуть вимагати цього від гостей з інших регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ви нацисти" – українська блогерка влаштувала "мовну істерію" під час інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі