вівторок, 22 лютого 2022 12:46

Спецтема: Ворог біля українського кордону

"Ви можете обирати" - соліст "Антитіл" покроково розказав, як вступити до лав тероборони

"Ви можете обирати" - соліст "Антитіл" покроково розказав, як вступити до лав тероборони
Тополя покроково розказав, як вступити до лав тероборони. Фото: instagram.com/tarastopolia

Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який підписав контракт на службу в силах територіальної оборони Збройних сил України, розказав про перші кроки, які необхідно зробити, щоб приєднатися до лав ЗСУ.

У проєкті "Саме те ТрО" Тополя дає покрокові поради, що робити, якщо ви виявили бажання підписати контракт з територіальною обороною.

"Є декілька варіантів, як можна потрапити до "ТрО". Найперший - прийти в той військомат, де лежить ваша справа. Другий варіант - ви можете обрати батальйон, який вам цікавіший. Варто лише знайти контактний телефон командира й прийти на співбесіду. Але якщо ви проживаєте не за місцем реєстрації, є ще третій варіант - прийти у військомат за місцем фактичного проживання", - зауважив виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Онуфрійчук обурюється через стереотипи щодо свого успіху: "Приписують ярлики"

Для підписання контракту вам знадобляться документи:

1. Копія паспорта.

2. Копія ідентифікаційного коду.

3. Завірена копія облікової або послужної картки з ТЦК та СП (колишній військкомат).

4. Копія військово-облікового документа (військового квитка, тимчасового посвідчення військовозобов'язаного, посвідчення про приписку).

Після подання документів відбувається співбесіда.

"Якщо у вас удома є зброя чи зареєстрований мисливський карабін, ви можете використовувати їх під час навчання в підрозділах територіальної громади", - зазначив Тополя.

Також ви можете обирати, у якому підрозділі хочете проходити навчання.

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя вперше розповів про весілля зі співачкою Alyosha. Подружжя виховує трьох дітей: Романа, Марка й Марію. Пара зіграла весілля 2013 року, коли їхньому старшому синові було 3 місяці. Вони зібрали найрідніших і скромно відсвяткували в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Ви можете обирати" - соліст "Антитіл" покроково розказав, як вступити до лав тероборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі