четвер, 14 липня 2022 08:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл на Донбасі

Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл на Донбасі
Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл. Фото: скріншот

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прибув до Донецької області, щоб виступити перед військовими та підняти таким чином їхній бойовий дух.

У зоні бойових дій Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл. Про це повідомляють у сюжеті ТСН.

На місці, де виступав співак, напередодні його імпровізованого концерту російські загарбники намагалися зробити прорив, кинувши в бій велику кількість військової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нагадує знімальний майданчик" – Сенцов показав, як працюють "очі" підрозділу

Спроби ворога виявилися марними, тому їм довелося відступити. Проте окупанти продовжили накривати наші позиції артилерією.

"Ми часто потрапляємо в такі ситуації. Хлопцям набагато складніше. Я можу пів дня бути в такій ситуації, можу тиждень, а вони місяцями тут сидять", – сказав Вакарчук.

Артист додав, що практично не бачиться з новонародженою дочкою.

"Я щасливий, що взагалі зміг побачити. Просто викроїти буквально хвилинку. Потрібно, насамперед, допомогти хлопцям. Сім'я це вкрай важливо, але я тут передусім заради сім'ї", – зазначив музикант.

Гурт "Океан Ельзи" презентував відео на спеціальну версію пісні "Обійми". Його зняли в напівзруйнованому подвір'ї Палацу праці в Харкові. Кліп покажуть на відкритті українського павільйону на Венеційському бієнале-2022. Він називається "Це Україна: захищаючи свободу".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі