понеділок, 31 січня 2011 16:30

Вагітна Наталі Портман світилася від щастя на червоній доріжці (ФОТО)
7

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії Гільдії кіноакторів США (Screen Actor Guild Awards, SAG).

Нагороду за "Кращу жіночу роль" цього року отримала Наталі Портман, яка зіграла в трилері Даррена Аронофскі "Чорний лебідь".

Піднявшись на сцену, Портман висловила подяку Гільдії, підкресливши, що професійна спілка захищає її щодня, і вжила непристойне словечко, розвеселивши колег. Наталі подякувала Дарену Аронофскі, зізнавшись, що "обожнює його", і своїх батьків, "які навчили її багато працювати і не бути дупою".

Потім вона сказала дякую своєму нареченому - хореографу Бенджаміну Мільпьє, який працював з нею під час зйомок фільму "Чорний лебідь". Мільпьє у відповідь скромно посміхнувся.

На церемонію в Shrine Auditorium Наталі прийшла в білій з золотим оздобленням сукні, котра лише злегка "маскувала" її вагітність.

Бронзова статуетка "Актор" поповнила "колекцію" Портман, зібрану нею за останній місяць: два тижні тому, 15 січня, актриса була удостоєна нагороди Асоціації телевізійних кінокритиків, а 17 січня - отримала "Золотий Глобус".

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Наталі Портман світилася від щастя на червоній доріжці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі