четвер, 13 січня 2011 16:33

Dior розмістив на своєму постері оголену Наталі Портман (ФОТО)

Наталі Портман була запрошена для участі у рекламній кампанії парфумерії Christian Dior.

Як з'ясували журналісти, для рекламної кампанії аромату Miss Dior Cherie актриса знялася оголеною. На фотографії, зробленій відомим фешн-фотографом Тімом Уокером, Портман позує оголеною по пояс, обхопивши груди руками.

Кампанія Dior за участю актриси почнеться в березні 2011 року. Виробник косметики і парфюмерії оголосив про те, що Портман обрана новим обличчям Miss Dior Cherie, в грудні 2010 року.

Керівник парфумерного відділу компанії Клод Мартінес назвав Наталі "харизматичною і елегантною". Він підкреслив, що 29-річна зірка вперше співпрацює з брендом класу люкс. Сама Наталі була більш стримана в описі власних якостей.

"У моєму повсякденному житті я віддаю перевагу стилю casual, - сказала вона. - Деякі можуть назвати його недбалим".

У рамках нової кампанії Портман також зніметься у рекламному ролику Dior для телебачення. Режисером кліпу виступить Софія Коппола, яка в 2010 році отримала головний приз Венеціанського кінофестивалю - Золотого лева - за картину "Десь".

Нагадаємо, декілька тижнів тому Портман повідомила про свої заручини з французьким танцюристом Бенжаменом Мільпьє і уточнила, що в недалекому майбутньому чекає на поповнення. 29-річна актриса зустріла Мільпьє на зйомках картини Даррена Аронофські "Чорний лебідь", які почалися в кінці 2009 року. Портман зіграла у стрічці головну роль танцівниці Ніни, а Мільпьє виступив в якості хореографа і зіграв роль другого плану.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Dior розмістив на своєму постері оголену Наталі Портман (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі