понеділок, 10 січня 2011 10:09

Простора сукня не приховала живіт вагітної Наталі Портман (ФОТО)

Під час вручення в Лос-Анджелесі зіркам престижної нагороди People's Choice Awards серед інших ведучих на сцену вийшла і Наталі Портман. 29-річна актриса вперше з'явилася на публічному заході після того, як стало відомо про її майбутнє весілля і вагітність. Майбутня мама продемонструвала гостям церемонії животик - поки що невеликий, але вже помітний.

Наталі вийшла на сцену разом зі своїм колегою Ештоном Катчером, з яким вона разом знімалася у фільмі "No Strings Attached". Для церемонії актриса вибрала простору сукню з оборками від дизайнера Джейсона Ву, яка по ідеї мала би приховувати її дещо збільшений животик. Проте сама Наталі відразу видала свій "цікавий стан": майбутня матуся просто сяяла від радості і раз у раз обіймала руками свій живіт.

Батько майбутнього малюка і щасливий наречений - французький танцівник і хореограф Бенжамен Мілльпьє. Закохані познайомилися минулого року на зйомках фільму "Чорний лебідь", де Портман грала балерину, а Мілльпьє ставив танці.

За фільм "Чорний лебідь" Наталі Портман вже номінована на "Золотий глобус". У картині артистка зіграла балерину Ніну, яка закохалася в іншу танцівницю. Заради ролі Наталі довелося піти на великі жертви. Наприклад, актриса мала скинути дев'ять кіло, а також брати уроки танців у балетмейстера. Втім, скинути вагу виявилося не так складно: під час підготовки до зйомок у зірки практично не було часу на їжу. Актриса рятувалась кавою. Після тренувань у неї страшенно боліло все тіло, і їй доводилося ковтати таблетки.

Экспресс газета

Зараз ви читаєте новину «Простора сукня не приховала живіт вагітної Наталі Портман (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі