четвер, 18 листопада 2010 11:19

Наталі Портман у відвертому бікіні відпочивала біля річки (ФОТО)

Голлівудська акторка Наталі Портман під час зйомок нового фільму "Ваша Величність" вдягла відкритого купальника для одного з епізодів стрічки. Комедія розповість про двох лицарів, яким належить врятувати принцесу і припинити підступи ворогів. Але одного з братів зовсім не цікавить битва зі злом.

Сама акторка, котра продемонструє в фільмі своє тіло, вважає, що краса може бути перепоною, особливо якщо має значення для людей.

"Краса може бути нудною, якщо ви з хлопцем, який схиблений на своїй зовнішності або на вашій. Я знаю багато акторів, які повністю одержимі своїм зовнішнім виглядом. Я ціную людей, які випромінюють мужність, яким не потрібно весь вільний час приділяти поліпшенню зовнішнього вигляду. Я віддаю перевагу чоловікам, які знають, чого хочуть від життя", - зізналася акторка.

Нагадаємо, нещодавно Портман посварилася зі своїм батьком через сцену в фільмі, в якій героїні Наталі Портман та Міли Куніс зображають лесбійський секс.

Gazeta.ua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман у відвертому бікіні відпочивала біля річки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі