субота, 03 березня 2012 12:28

Вагітна Анфіса Чехова народить влітку
6

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Російська телеведуча Анфіса Чехова вперше з'явилася на українській публіці, будучи вагітною. Вона буде вести шоу "Холостяк. Як вийти заміж", що на каналі СТБ.

"Цікаво, що Анфіса сьогодні одягне? Вона ж завжди просила шити їй щось таке, щоб підкреслювало її фігуру", - шепочуться між собою співробітники каналу.

Анфіса виходить в довгій зеленій сукні, вільній від грудей. Взута в чорні квітчасті туфлі на високих підборах.

"Так, це правда. Я готуюсь стати матір'ю перший раз. Ім'я батька своєї дитини і свого коханого я не приховую. Це грузинський актор Гурам Баблішвілі. Народжувати буду влітку", - заявляє Анфіса всій публіці на зйомках "Холостяка".

Гурам з Анфісою познайомились два роки тому під час роботи над спільним спектаклем.

"Як і всі, Гурам думав про мене, що я легковажна. А я в свою чергу була впевнена, що він чітко виражений бабій. Він залицявся до офіціанток, постійно розмовляв по телефону з якимись дівчатами. Пізніше я зрозуміла, що Гурам однолюб, а своєю донжуанською поведінкою намагається привернути мою увагу", - зауважує Чехова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова чекає на дитину від актора

Анфіса два роки приховувала ім'я коханого. У соціальних мережах лише інтригувала, що відпочиває із коханим то на Балі, то в Дубаї. Із останнього відпочинку виклала лише фотографії червоних трусів Гурама.

Майже три години зйомок "Холостяка" телеведуча проводить на дивані. Встає лише тоді, коли зйомки закінчуються. В перервах лягає на диван і погладжує живіт. А після зйомок знімає підбори і поза знімальним майданчиком ходить в кімнатних капцях.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Анфіса Чехова народить влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі