вівторок, 21 червня 2011 13:53

У Києві через Стінга перекриють рух

У Києві через Стінга перекриють рух

Британський рок-музикант Стінг попросив організаторів свого концерту в столиці забезпечити безперешкодний проїзд по Києву.

По місту Стінг буде пересуватися на автомобілі представницького класу в супроводі міліції, менеджмент також попросив забезпечити співакові комфортний проїзд без пробок і затримок на світлофорах. Ще одне оригінальне вимога до організаторів концерту - наявність в роздягальні дерева в горщику, трьох торшерів і банкетного столу.

Охорона в залі повинна бути одягнена в однакову форму, її співробітники не повинні мати при собі наручники, шпильки, вогнепальну зброю, ножі або холодну зброю. Всі глядачі перед проходом до зали будуть "оглянуті" охоронцями.

Організатори повідомляють, що зі Стінгом до Києва приїде його кухар, якому потрібні три помічники. Один з них повинен прибути на вантажівці і показати, де можна недорого купити продукти. Ще два помічники з кулінарним освітою потрібні на кухні.

Під час перебування в Києві артист також попросив забезпечити йому постійну присутність лікаря, наявність кисневого балона і восьми уколів вітаміну В12. Також однією з вимог є присутність в концертному залі швачки.

Всі непродані місця і відзеркалюючі поверхні в концертному залі (вартість квитка на концерт варіюється від 550 до 7,9 тис. грн.) Повинні бути задрапіровані чорним покривалом.

Концерт Стінга відбудеться 7 липня в Палаці спорту. Він проходитиме в супроводі Національного симфонічного оркестру України під керуванням Сари Хікс. Киянам артист представить програму Symphonicity, засновану на своїх кращих композиціях. Цей концерт буде проходити в рамках світового турне, яке розпочалося влітку 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «У Києві через Стінга перекриють рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі