пʼятниця, 26 листопада 2010 01:15

Кирило Туриченко снідав зі Стінґом

Автор: фото з архіву Кирила Туриченка
  Співак Кирило Туриченко спілкується з британським рок-музикантом Стінґом у кафе одного з будапештських готелів
Співак Кирило Туриченко спілкується з британським рок-музикантом Стінґом у кафе одного з будапештських готелів

Співак 27-річний Кирило Туриченко з друзями з Одеси провів вікенд у Будапешті. У столиці Угорщини українці ходили на концерт Стінґа.

— За квиток віддав 80 євро. В Україні вийшло б дорожче. Сиділи в четвертому ряді прямо по центру. Людей було тисяч 10. Стінґ три години співав вживу під акомпанування симфонічного оркестру. Аплодували стоячи, хоча він жодного разу не просив публіку його підтримати.

Після концерту Кирило з друзями повернулися в готель і вирішили зайти в ресторан.

— У кафе пускали тільки мешканців готелю. Заходимо, бачу, сидить дівчина, яка на бек-вокалі у Стінґа співала, і барабанщик його. Вони запрошують сісти до них за столик. За 15 хвилин спустився Стінґ. У джинсах, простому светрі та сірій шапці. Жодного охоронця біля нього. Ніхто тебе не відпихує — підходь, спілкуйся, будь ласка. Не так, як у нас. Замовили декілька келихів червоного вина. Майже ніхто не курив. Почали співати пісні. Де вони після 3-годинного концерту сили взяли? Стінґ не співав. Більшість часу мовчав. Він абсолютно справжній — який на сцені, такий і в житті.

Кирило каже, що співати при всіх засоромився, але декілька своїх пісень Стінґу показав.

— Підсів до нього, кажу, я з України, починаю кар'єру співака. Він мені: "Знаю таку країну! Шевченко й брати Клички — українці". Показав йому свої пісні. Стінґ похвалив, сказав, щоб я старався, і побажав успіху.

Розійшлися за північ.

— Уранці спускаюся на сніданок. Стінґ сидить за столиком на терасі й читає книгу. Я взяв каву, підхожу. Думав, не згадає. Він привітно: "Доброго дня!". Кажу, ми вже їдемо сьогодні, але сподіваюся, що ви приїдете в Україну й ми заспіваємо дуетом. "Не виключено", — відповів він.

Зараз ви читаєте новину «Кирило Туриченко снідав зі Стінґом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі