середа, 11 жовтня 2023 13:41

Юлія Саніна відзначає 33-річчя: найсексуальніші образи зірки
12

Юлія Саніна святкує 33-річчя
Фото: instagram.com/the_hardkiss
Юлія Саніна святкує 33-річчя
Юлія Саніна святкує 33-річчя
Юлія Саніна святкує 33-річчя
Юлія Саніна святкує 33-річчя

Сьогодні, 11 жовтня, українська співачка, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна відзначає 33-річчя.

Цікавість до сцени в майбутньої артистки проявилася ще з дитинства. У трирічному віці вона вперше заспівала в супроводі ансамблю, яким керував її батько. Згодом співала різну музику в дитячих шоу-групах, сольних виступах та у складі джазового біг-бенду. Gazeta.ua підготувала найцікавіші факти з життя і найсексуальніші фото зірки.

Народилась іменинниця в Києві у сім'ї музикантів. У 2005 році закінчила дитячу музичну школу джазового та естрадного мистецтва. Згодом вступила до інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Під час навчання захоплювалась журналістикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали п'ять найкрасивіших жінок України (фото)

Кар'єра

У 15 років була учасницею телевізійного шоу "Хочу бути зіркою" на "1+1", у фіналі якого поступилась Міші Марвіну. У 2006-2008 роках була солісткою гурту Sister Siren.

Працюючи журналісткою, на одному з інтерв'ю познайомилася з музичним продюсером Валерієм Бебком, який працював на телеканалі "MTV Україна". У вересні 2011 року Юлія та Валерій створили російськомовний попдует Val & Sanina. Було записано пробне відео та декілька пісень.

Незабаром вони змінили імідж та назву гурту, додали "важкості" у звучання, почали співати англійською. Так народився гурт The Hardkiss. Бебко та Саніна самостійно писали музику та тексти. Тієї ж осені гурт випустив декілька пісень і записав дебютний відеокліп на пісню Babylon. У кінці жовтня 2011 року The Hardkiss виступили на розігріві британського гурту Hurts.

Співачку часто запрошували виступити або бути зірковою гостею на популярних проектах. Зокрема, "Топмодель по-українськи", "Х-фактор", "Зважені та щасливі" та інших. Крім цього вона посіла друге місце в шоу "Танці з зірками" у парі з хореографом Дмитром Жуком.

Особисте життя

Юлія Саніна вийшла заміж за Валерія Бебка, креативного продюсера та гітариста гурту The Hardkiss за два роки після знайомства. Стосунки пара приховувала протягом п'яти років. Весілля було оформлене в українському автентичному стилі. 21 листопада 2015 року народила сина Данила.

Представники України на Євробаченні гурт Tvorchi випустили трек "Мрійники" разом з гуртом The Hardkiss. Артисти зізналися, що почали готувати цей трек ще у 2021 році.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Саніна відзначає 33-річчя: найсексуальніші образи зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі