середа, 25 вересня 2024 09:27

"Це болюча тема" - MamaRika відповіла, чи налагодила стосунки з чоловіком
4

Mamarika
Фото: Скріншот
Mamarika з чоловіком
Mamarika з чоловіком
Mamarika з чоловіком

Українська співачка MamaRika прокоментувала кризу в стосунках з чоловіком - Сергієм Середою.

В інтерв'ю Маші Єфросініній зірка зазначила, що пара досі має проблеми в шлюбі.

"Ми досі в процесі налагоджування. Це болюча тема. Впливає все. Три роки повномасштабної війни. Це не відбувається в один момент. Карантин, важка вагітність, відсутність роботи. Ти себе накручуєш. Потім повномасштабна війна, коли моєму сину шість місяців. Воно позначається на тобі. І зараз ти можеш, навіть не усвідомлюючи, образити. Переходяться межі, бо твій психічний стан стає неконтрольованим. Діти - це теж випробування. І ми потонули, просто не усвідомлюючи. Ми стали спати спина до спини. Ми не можемо з цього вийти. І насправді зараз краще. Але мені інколи здається, що в тому психічному стані, в якому я перебуваю, ми ніколи вже не повернемо ті відчуття. Бо ми дорослі й на багато речей заплющуємо очі. Дуже хвилююся, що ми не зможемо це повернути", - в сльозах сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найважчий мій стан" - Анна Неплях повідомила про розрив з бойфрендом

Додала, що зараз вони намагаються проводити більше часу вдвох.

"Ми, наприклад, їдемо на вихідні тільки вдвох без дитини. Просто валяємося в ліжку, кохаємося й дивимося фільми. Це допомагає. Але лякає, а що якщо не вийде, не вигребемо", - підсумувала артистка.

Раніше MamaRika поділилась, як провела відпустку в Одесі. Зірка показалась з чоловіком і сином Давидом. Артистка позувала топлес, в купальниках на яхті, зробила романтичні селфі з коханим і похизувалась теплими, сімейними вечорами.

Зараз ви читаєте новину «"Це болюча тема" - MamaRika відповіла, чи налагодила стосунки з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі