четвер, 15 березня 2012 13:30

Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину

Дочка співачки Юлії Кавтарадзе Маргарита носить мамине дівоче прізвище. В її свідоцтві про народження батько відсутній. Хоча його вона знає і іноді з ним бачиться. Сама співачка про нього говорити не любить і зустрічі з ним уникає, повідомляє ТСН.

"Якщо він хоче бачитися з Маргаритою, він зв'язується з бабусею, моєю мамою, і вони домовляються. Більше ми з ним не спілкуємося", - розповіла співачка програмі "ТСН.Особливе".

Вони розійшлися, коли Маргариті був лише рік. Цей період Юлія згадує з жахом. Мати-одиначка тоді співала у гурті NikitA і працювала з ранку до ночі.

"Я вважалася матір'ю-одиначкою. Знала, що за неї відповідаю я в будь-якому випадку. Графік звичайно був складний. Бачила тільки або коли вона спить, або коли вона тільки прокинулася, а я як раз приїхала і лягаю спати. Було дуже важко", - підкреслила Юлія.

Тепер життя у співачки змінилось. Юля одружилася і у Маргарити з'явився новий тато.

"Не до кінця розуміє, чому у неї два тата. Поки їй чотири роки, я думаю, вона підросте... Називає його і татом, і Андрійком називає. Він шалено її любить", - наголосила Кавтарадзе.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Юлія Кавтарадзе з "Нікіти" купалася зі скатами на Бора-Бора

Юлія з дочкою люблять розмірковувати над тим, ким стане Маргарита, коли виросте.

"Мені радять: "Давай швиденько веди її в модельне агентство". Можливо навіть якби зараз віддати її на якийсь час в модельне агентство, то це не надовго. Потім я би зробила перерву якусь і може бути продовжила трошки пізніше. Все таки щоб дитину не занесло, щоб не почалася зіркова хвороба", - зауважила вона.

Крім того, співачка зізналась, що планує народити другу дитину.

"Ми насправді хочемо, щоб Маргарита ще трохи підросла і буде у нас братик або сестричка", - зізналась Юлія.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавтарадзе планує народити другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі