пʼятниця, 10 червня 2022 13:14

Український співак Артем Пивоваров емоційно зачитав вірш про вимушену еміграцію

Український співак Артем Пивоваров емоційно зачитав вірш про вимушену еміграцію
Артем Пивоваров зачитав вірш Володимира Юдіна "Коли зустрінемось ми знову". Фото - Cosmo

Артем Пивоваров зачитав вірш Володимира Юдіна "Коли зустрінемось ми знову" про вимушену еміграцію.

Так він долучився до нового артпроєкту "Буремні вірші" продюсера Павла Шилька, в якому українські зірки читають поезію, створену під час повномасштабної війни Росії проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варять борщ і продають незвичні витвори мистецтва: як світові зірки підтримують Україну

У вірші "Коли зустрінемось ми знову" передані переживання, біль та мрії про зустріч з родиною чоловіка, який відправив жінку та дітей за кордон, у безпечне місце, якомога далі від війни.

Відео-запис читання опублікували на YouTube.

У "Буремних віршах" зірки озвучили й "оживили" силою голосу вірші молодих і досвідчених українських поетів, написаних у перші три місяці російської агресії під впливом почуттів, переживань і страждань, завданих війною. Відеовірші поклали на музику, доповнили асоціативним відеорядом та опублікували на YouTube.

Артем Пивоваров - український виконавець із Харківської області. Він є також пише пісні, працює саунд-продюсером. Виконує авторську музику в стилі ньювейв поп.

Зараз ви читаєте новину «Український співак Артем Пивоваров емоційно зачитав вірш про вимушену еміграцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі