вівторок, 12 грудня 2023 16:27

Українка з найбільшими у світі вилицями зробила чергову пластичну операцію. Фото
4

Анастасія Покрещук зробила чергову пластичну операцію
Фото: instagram.com/justqueen8888
Анастасія Покрещук зробила чергову пластичну операцію
Анастасія Покрещук зробила чергову пластичну операцію
Анастасія Покрещук зробила чергову пластичну операцію

Київська блогерка Анастасія Покрещук, яка має найбільші вилиці в світі, зробила чергову пластичну операцію.

Цього разу жінка вдалася до глютеопластики. Їй в сідниці вставили силіконові імпланти об'ємом 655 мл. Зазначимо, що раніше Покрещук вже робила глютеопластику. Однак тоді імпланти були значно меншими. Фото виклала в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найтатуйованіша жінка Великої Британії похизувалась фігурою майже на голих фото

"Зрозуміло, що великі - 655 мл. Я спочатку хотіла 500 мл, але було 360 мл, бо тканина має розтягнутися. Потім глянула на дівчат, у яких 600 мл, і мені вставили 655 мл. Це унікальний імплант - твердий силікон. Його можна вирізати під твоє тіло, воно ще все вирізалося під мене, бо я занадто худорлява", - пояснила блогерка.

Раніше Покрещук порівняла фотографії, на яких зображена до й після пластики. Опублікувала знімок, на якому їй 16 років. Користувачі мережі розділилися в коментарях: одні написали, що зараз блогерка гарніша. Інші зазначили, що натуральна краса - краще. Більшість фанів зізналися, що не впізнали її на архівному знімку.

Зараз ви читаєте новину «Українка з найбільшими у світі вилицями зробила чергову пластичну операцію. Фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі