пʼятниця, 16 серпня 2024 03:43

У смерті Метью Перрі звинуватили п'ятьох осіб

У смерті Метью Перрі звинуватили п'ятьох осіб
У смерті Метью Перрі звинуватили п'ятьох осіб. Фото: ABC

Поліція висунула звинувачення у смерті актора Метью Перрі п'ятьом людям. Зокрема двом лікарям і особистому помічнику актора.

Розслідування виявило широку підпільну злочинну мережу постачальників наркотиків, які поширювали великі партії кетаміну, повідомляє BBC.

Розтин Перрі показав високу концентрацію кетаміну в його крові і визначив, що його вбили "гострі ефекти" контрольованої речовини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, у скільки оцінили майно покійного Метью Перрі

Троє з обвинувачених, включно з помічницею Перрі, вже визнали себе винними у злочинах, а двоє інших - лікарка і жінка, відома як "Королева кетаміну", - були заарештовані.

В обвинувальному висновку, поданому до федерального суду, докладно описується складна схема купівлі наркотиків, яка, за словами прокурорів, зрештою призвела до смерті Перрі.

Метью Перрі помер 29 жовтня 2023 року у віці 54 роки. Актора в басейні непритомний знайшов його помічник, коли повернувся додому. Він витяг Перрі з басейну, посадив на сходи і викликав швидку допомогу. Актор прославився за роль Чендлера Бінга у серіалі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Перрі знявся у всіх 234 епізодах серіалу.

Зараз ви читаєте новину «У смерті Метью Перрі звинуватили п'ятьох осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі