неділя, 29 жовтня 2023 12:08

Моторошний збіг: з'явилися нові подробиці раптової смерті Метью Перрі
6

28 жовтня у віці 54 років не стало зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі.

Його тіло знайшли у джакузі у власному маєтку в Лос-Анджелесі. За декілька днів до смерті Перрі в Instagram опублікував світлину, зроблену в тому самому джакузі, передає Gazeta.ua.

Прихильники артиста знайшли у його загибелі моторошний збіг. На світлині Перрі релаксує на тлі вечірнього неба, дивиться вдалечінь і слухає музику в навушниках:

"О, тепла вода, яка бурлить навколо, змушує вас почуватися добре? Я Меттман", - підписав фото Перрі.

Це остання фотографія, яку він запостив перед смертю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися головні актори "Друзів" за майже 30 років: фото вражають

За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер
Фото: instagram.com/mattyperry4
За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер
За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер
За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер
За декілька днів до смерті Меттю Перрі поділився фото з місця, де помер

ЗМІ поділилися новими подробицями смерті актора. Помічник зірки відчув, що з артистом щось негаразд. Він намагався до нього додзвонитися, але Перрі перестав виходити на зв'язок. Асистент захвилювався і викликав поліцію до його будинку.

Раніше актор протягом багатьох років мав алкогольну і наркозалежність, про що розповів у своїх мемуарах. Водночас поруч із тілом не виявили жодних слідів наркотичних речовин.

Актор найбільш відомий за роллю Чендлера Бінга у популярному ситкомі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Він знявся у всіх 234 епізодах серіалу.

Незадовго до загибелі Перрі дві години грав у пікбол (спорт, який поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу - Gazeta.ua). Потім він повернувся додому, а асистента відправив по справах. Через дві години помічник виявив Меттью в джакузі без свідомості і подзвонив у службу 911.

Дебют в акторській кар'єрі Перрі стався у 1987 році. Меттью зіграв роль Чезза Рассела у серіалі "Другий шанс". Після виходу перших 13 серій змінилися формат та назва шоу. Воно протрималося в ефірі лише сезон.

Перрі залишився в Лос-Анджелесі і отримав свою дебютну роль у повнометражному фільмі під назвою "Одна ніч із життя Джиммі Ріардона" у 1988 році. Через рік він отримав гостьову роль у серіалі "Біль, що росте".

Меттью Перрі отримав визнання за роботу у фільмах "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" та "Татові знову 17".

Також актор знімався у телешоу, таких як "Срібні ложки", "Чарльз". "Головний", "Сідней", "Беверлі-Хіллз, 90210", та багато інших.

У 2022 році Перрі написав автобіографічну книгу про зйомки серіалу "Друзі" під назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ".

Зараз ви читаєте новину «Моторошний збіг: з'явилися нові подробиці раптової смерті Метью Перрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі