вівторок, 03 жовтня 2017 17:25

У Руслани Писанки з'явилася таємна наступниця
3

Руслана Писанка
Фото: Прес-служба
"Потяг "Одеса-мама"
Тамара Антропова

Актриса і телеведуча Руслана Писанка представила свою театральну наступницю. Кілька сезонів Руслана грала одну з головних ролей у відомому українському спектаклі "Потяг" Одеса-мама ". З цією постановкою трупа об'їздила всю Україну. Але через участь в новому сезоні телевізійного шоу "Зважені та щасливі" у Руслани не залишилося часу на театр. Продюсери кілька місяців шукали заміну, численні пошуки довгий час не приносили результатів. Поки одного разу на кастинг не прийшла молода і харизматична актриса Тамара Антропова. Її кандидатуру схвалила і Руслана Писанка. За спиною у дівчини багаторічний досвід. Учениця відомого театрального режисера і педагога Едуарда Митницького. Своєю хресною мамою в кіно і театрі Тамара вважає Аду Роговцеву.

"По фактурі Тамара, звичайно, зовсім не така, як Руслана, але вона бере іншим, - розповів напередодні вистави, яка пройде в столиці 31 жовтня в Театрі Оперети - Олег Філімонов. - Вона драматична актриса, але при цьому дуже пластична, закінчила циркове училище, пластично танцює, сідає на шпагат. Вистава набула іншого звучання, змістилися акценти, що теж добре. Ми вже вирушили в тур, постановка за участю Тамари має великий успіх. Упевнений, що глядачі, які бачили цей спектакль з Русланою, знайдуть для себе багато цікавого в оновленій версії! "

За словами Філімонова, незважаючи на те, що з Русланою його пов'язують десятиліття дружби і спільної роботи, навіть він довгий час не міг з нею зв'язатися, щоб отримати добро на нову героїню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Філімонов в потязі обіграв карткових шулерів

"За умовами шоу Руслана не виходила на зв'язок. У них забрали телефони, гаджети. У неї все нормально, але за контрактом до Нового року вона не може показуватися на публічних заходах. Руслана сильно схудла! Але я, як людина, яка багато разів в житті сиділа на дієтах, скажу: втрачаєш вагу з легкістю, головне - все це не повернути. Для здоров'я важко і з графіком акторським непросто, ввечері працюєш, а потім потрібно повечеряти, адже останній раз їси о другій годині дня, на сцену виходити ситим не можна. в Загалом, все це складні психологічні труднощі нашої роботи".

В даний момент Руслана Писанка успішно реалізовує себе в новому проекті, бажає Тамарі Антроповій удачі і щиро вірить, що її наступниця прекрасно впорається з роллю, зуміє підкорити глядачів і привнесе в спектакль свою індивідуальність і родзинку.

Оновлена ​​постановка вистави "Потяг " Одеса-мама "відбудеться в Києві 31 жовтня в Театрі Оперети.

Зараз ви читаєте новину «У Руслани Писанки з'явилася таємна наступниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі