неділя, 04 лютого 2024 19:45

У нацвідборі Євробачення-2024 перемогли Аlyona Аlyona & Jerry Heil
6

Оголосили переможця національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2024. Перемогу виборов дует Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria.

Таке рішення озвучили в прямому ефірі Суспільного.

Аlyona Аlyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні -2024
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Аlyona Аlyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні -2024
Аlyona Аlyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні -2024
Результати голосування у "Дії"
Результати голосування у "Дії"

Трек став популярним задовго до нацвідбору. Він отримав майже 4,2 млн прослуховувань на Youtube і 992 тис - у Spotify.

Alyona Alyona стверджує, що головний сенс пісні криється у рядках "всі святі народились колись людьми":

"Пісня дуже насичена сенсами у ній закладено великий меседж у світ, який відрізняється від нашої попередньої творчості з Jerry Heil. Вона обʼєднує нас як двох жінок і передає настрій Women's power. Трек про прості істини, які мають нагадати людям, що ми - люди, але можемо досягти просто нереальних вершин", - прокоментувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сталася помилка. Я обовʼязково роздуплюсь - обвал "Дії" народив купу мемів

Jerry Heil додала: "В обличчі обʼєднаних жінок ми говоримо своєю піснею про необхідність єднання між будь-ким задля добрих справ і важливих перемог".

У фінал нацвідбору вийшли 11 виконавців. Цьогоріч переможця визначали за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%). У застосунку "Дія" проголосувало 1 167 185 українців. За словами представника Мінцифри Мстислава Баніна, це на мільйон голосів більше ніж минулого року.

Оцінки журі: Ziferblat - 11; Аlyona Аlyona & Jerry Heil - 10; Melovin - 9; Ingret - 8; Yagody - 7; Yaktak - 6; Anka - 5; Drevo - 4; Skylerr - 3; Nazva - 2; Nahaba - 1.

Результати голосування в "Дії": Аlyona Аlyona & Jerry Heil - 11; Yaktak - 10; Melovin - 9; Ziferblat - 8; Yagody - 7; Skylerr - 6; Nahaba - 5; Anka - 4; Drevo - 3; Ingret - 2; Nazva - 1.

68-й пісенний конкурс Євробачення у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть 11 травня. Півфінали відбудуться 7 та 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «У нацвідборі Євробачення-2024 перемогли Аlyona Аlyona & Jerry Heil». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі